Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Ismerj meg minket Mosonmagyaróváron!

Nem sokkal azután, hogy elfogyasztottam az első csésze, majd az első doboznyi DXN-es 3in1 kávét, érdekelni kezdett jobban a cég és a többi termék is. Ennek egyenes következménye volt, hogy tudásvággyal és kíváncsisággal fordultam minden adódó lehetőség felé, ahol és amikor hallhattam bővebben a DXN-ről és a termékekről. Egyszerűen meg akartam ismerni a kávékat, a gombákat és persze minél több olyan embert, aki jártasabb ebben.

Később, amikor már a különböző rendezvények, webkonferenciák, konzultációk, az olvasmányaim  és a saját tapasztalataim révén többet tudtam, át akartam adni ezt a tudást másoknak is. Így több helyen többféle előadás, tájékoztató, kávéklub stb. keretein belül informáltam az érdeklődőket.

Hol ismerkedhetsz meg a DXN-nel és termékeivel?

Természetesen kérhetsz tőlem is információt, de más érdeklődőkhöz hasonlóan részt vehetsz a különböző ismeretterjesztő vagy tájékoztató előadásokon is, mint amilyen a DXN InfoklubDXN Infoklub minden érdeklődő számára nyitott és kötelezettségektől mentes. Vagyis a belépés ingyenes. 

A két részből álló tájékoztató alatt megismerkedhet az érdeklődő a DXN-nel, a cég filozófiájával, a lehetőségekkel, valamint a termékekről is elhangzanak a legfontosabb információk. Általában két előadót ismerhetsz meg, a két kis előadást rendszerint más-más vezető tartja. Így nem csak egy szemszögből tájékozódhatsz. A DXN-re, az üzleti ehetőségre és a kávékra, egyéb termékekre vonatkozó kérdéseidet is a megfelelő személyhez intézheted.

A szünetben pedig meg is kóstolhatod különleges, egészséges kávéinkat. 

Ismerj meg minket Mosonmagyaróváron!

Mosonmagyaróváron már többször tartottunk különböző típusú és témájú tájékoztatót, sokféle programon vettünk már részt az ottani csapattal. Ezekről majd idővel beszámolok, mert mindegyik egy-egy jó élmény, ami feltölt, akárhányszor csak rá gondolok. Most te is részese lehetsz egy ilyennek!

Legközelebbi DXN Infoklub Mosonmagyaróváron, ahol megismerkedhetsz velünk:

2018. április 24. 17.30, az Egyetem Lucsony utcai épületének BK60-as terme.

Bővebb információért fordulj hozzám bizalommal!

Várunk Téged és mindenkit, akit magaddal hozol.

A program házigazdája és egyik előadója én leszek. Ismerj meg Mosonmagyaróváron!

Kedvenc témámmal jövök:

Tegyél egészségedért! Lemondások nélkül, élvezettel.

Mondandóm alapja gazdász tudásom, ami sokat segít abban, hogy érthetően tudjam átadni az információkat. Gyere, várlak Téged is!

 

Tegyél egészségedért!

Lemondások nélkül, élvezettel!

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!