kávés blogok, oldalak

Kávéfüggő oldalak és blogok

Csak hogy mindent megtalálj:)

Az évek során több blogot, oldalt is indítottam kávéfüggőként :), DXN-esként.

Ezek közt több is található ingyenes szolgáltatónál. Nem csak az elején dolgoztam a blogspottal, hanem akkor is, ha hirtelen eszembe jutott valami, és gyorsan meg akartam valósítani. Mint a spirulinás blogot. Vagy a gödöllőieknek szólót.

Egyrészt mert gyorsan, könnyen létrehozhatóak, másrészt gyorsan lehet új bejegyzést, oldalt írni ezekben. Az sem utolsó szempont, hogy Google tulajdon, így a kereső is kedveli az itt létrehozott tartalmat. Aztán pedig – ha úgy döntök – minden könnyen átvihető egy saját tulajdonú wp (WordPress) oldalra, vagy csak saját domain alá.

Ezek a technikai részletek bizonyára téged nem is érdekelnek, de abból a szempontból mégis érdekes lehet neked is, hogy még ezzel sem kell foglalkoznod, mert egyből lehet egy olyan WordPress alapú, ezért jól működő oldalad – ehhez hasonló -, amihez minden segítséget megkapsz, ha itt igényelsz egyet.

A döntés a tiéd. Bármilyen oldalt is szeretnél, segítek. Vagy meg tudom mondani, kihez fordulhatsz segítségért.

No, akkor ennyi bevezető után csak nézzük már meg, milyen oldalakat is alkottam DXN-esként, kávéfüggőként az elmúlt években, és gondozok többé-kevésbé rendszeresen.

Amint csatlakoztam a DXN-hez, azonnal megkaptam én is a minden megnyílt európai piacn elérhető “barna weboldal” készítéséhez a jogosultságot. Mivel kávéfüggő voltam, és akként csatlakoztam, ez lett az eredeti, első Kávéfüggő vagyok nevű oldalam.  Még él. 

DXN ganodermás kávé Gödöllőn

Érdemes volt a kávéfüggő oldalak és blogok közt egy helyieknek szóló blogot létrehozni, amint azt az itt olvasható harmadik történet is bizonyítja >>

Kávé. Neked!

Ebben a blogban a saját tapasztalataim, kávéélményeim alapján a DXN-es hivatalos információkkal kiegészítve írok a DXN-es kávékínálatról. A célom, hogy megkönnyítsem a kávéválasztást azoknak, akik még nem ismerik a DXN kiváló minőségű különleges, egészséges kávéit.

Wordpress alapon működik egy olyan oldalam, amire ritkán van alkalmam friss tartalmat feltölteni, de annál kedvesebb számomra. Egy-egy olvasmányélményemet osztom meg, könyvet ajánlok a bejegyzésekben. S mi más lenne a könyv mellé megfelelő, mint egy kiváló minőségű és különleges DXN kávé? Ez a Könyv és kávé.

Nagyon szeretem a DXN kiváló minőség és különleges táplálékkiegészítőit is. A Spirulina kifejezetten érdekel, aminek a hátteréről is írtam ebben a bejegyzésben.

Szuperélelmiszer- a Spirulina alga

Üzleti célú oldalakat is hoztam létre természetesen a kávéfüggő oldalak és blogok között, hiszen egy idő után engem is érdekelt a DXN-ben rejlő anyagi lehetőség.

Sikeres MLM üzlet a DXN-nel

Hű, ezt már régen néztem át és frissítettem. Épp ideje lesz, hiszen azóta már DXN Gyémánt vagyok (szabadon elérhetővé tettem a történetem) …Ezt a blogot akkoriban hoztam létre, amikor a DSP csomagok piacra kerültek. Azóta is ezekkel a csomagokkal dolgozom. A törzsvásárlók és a csapatépítéssel foglalkozó munkatársak is szeretik, élnek a benne rejlő lehetőséggel.

Van még egy üzleti célú blog a blogspoton, ami besorolandó a kávéfüggő oldalak és blogok közé, de az annyira frissítésre szorul, hogy most nem is mutatom meg. 🙂

Viszont amivel továbbra is foglalkozni fogok, az  “gyémántos” oldalam, hiszen Te is lehetsz DXN Gyémánt! Sőt, nekem most már ennél sokkal nagyobb céljaim vannak, amik elérésében teljesen biztos vagyok! De számomra fontos a Te sikered is, szóval ha érdekel, mi minden rejlik ebben az üzletben, keress bátran, és legyél Te is DXN Gyémánt!

Végül még egyszer említsük meg azt, hogy egy ehhez hasonló, beállításokat is tartalmazó WordPress alapú oldalad neked is lehet, és dolgozhatsz vele, dolgoztathatod a magad sikere és csapatod építése céljából, ha szeretnéd. Kérdezz bátran, vagy vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval.