Napi DXN kávém videó 1

Egy nagyon klassz, rövid videókból álló napi kávés videósorozatot indított a DXN-es közösség az év elején, aminek az a címe, hogy  Our daily DXN Coffee – A napi DXN kávénk. Ezzel  a címmel meg is találod a facebookon a csapatot és a nap mint nap megjelenő kis videókat is.

Már régóta szerettem volna a saját kis sorozatomat is elindítani, Napi DXN kávém címmel,

de ritkán sikerül úgy a felvétel, hogy azt érdemesnek tartsam a megosztásra. Általában nem tökéletesek a fényviszonyok vagy más technikai zűr van. Meg hát naponta… Egyedül ez elég sok szervezést igényel és kreatív ötleteket kíván.

Most épp azon és azért dolgozom, hogy a vélt és valós akadályokat is leküzdve gyakrabban készítsek saját Napi DXN kávém videókat, bejelentkezéseket. Nem, nem naponta. De mondjuk egy év alatt minimum átlagban heti egyet. Ez azt jelenti, hogy akár heti 2-t is, máskor meg egyet sem. Majd alakul. Ez kihívásnak sem utolsó. Ráadásul a jövő heti malajziai út során jó sokat lehet előre dolgozni:)

Korábban írtam arról, hogy a szakmámmal kapcsolatban elég sokat utazok az országban, de meg-megfordulok külföldön is. Szinte mindenütt készítettem fotókat (Prága, Újvidék, Szeged, Nyíregyháza…) megörökítve azt, hogy magammal vittem a DXN-es kávémat is. A legutóbbi utazásom alkalmával megfelelő segítőtársra akadtam, és elkészült az első Napi DXN kávém videóm, amit máris megnézhetsz.

Miért lehet fontos neked ez a napi DXN kávés videó?

  • Mert arról szól, hogy nem kell aggódnod mások kérdései, véleménye, reakciója miatt, ha a saját DXN -es kávédat szeretnéd fogyasztani!
  • Ha nyíltan felvállalod, elmered mondani, hogy te csak ezt iszod, hoztál is magaddal, és kéred azt, hogy biztosítsák a lehetőségét annak, hogy ne kelljen ma sem lemondanod róla, akkor segíteni fognak.
  • Mint ahogy nekem is segítettek már különböző cukrászdákban, éttermekben, rendezvények helyszínein vagy épp egy oviban és még könyvtárban is, a legutóbbi előadásaim alkalmával…

Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor hitelesen beszélhetsz is a DXN kávéiról, meg magáról a DXN-ről is. Biztosan lesz legalább egy ember, aki megkérdezi, hogy miért jó, hogy ezt a kávét iszod. 🙂

Még nem ismered a DXN-t és kávéinkat?

Kövess itt és a facebookon, illetve kattints ide bővebb információkért!