Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Szenvedélyeim

Szenvedélyeim?

Szenvedélyem a DXN kávé

Az egyik – mi más is lenne? – természetesen a DXN kávé. Kávéfüggő vagyok.

Ehhez a gondolathoz a végén még majd visszakanyarodunk. Most elég legyen annyi, hogy ennek a szenvedélyemnek sok mindent köszönhetek. (Valamikor ezt is meg kellene írni…)

 

 

Abban az áldásban részesülök, hogy szeretem a szakmám és a munkát is, amit ezzel kapcsolatban végzek. A hivatásom a másik szenvedélyem.

Nem is igazán tudom használni azt a szót, hogy dolgozom. Általában arról beszélek, hogy tanítok, mentorálok, cikkeket írok, konferenciára készülök…Nem tudom azt mondani, hogy megyek dolgozni. Helyette inkább csak azt, hogy ma órát tartok.

Néhány éve felismertem, hogy arra van hívásom, az a hivatásom, hogy az egyetemi pálya mellett, ahhoz szorosan kötődve ismeretterjesztő előadásokat is tartsak.

Ha jól belegondolok, ezen nincs mit csodálkozni. Nagyjából 15 éve egy ismerősöm a számaim,a horoszkópom alapján már megmondta – csak talán én nem értettem eléggé-, hogy “az életfeladatom a tanulás, tanítás, nem feltétlenül a katedrán”.

Vagyis mindazt, amit tudok, tovább is kell adnom. Ehhez meg kell találni a megfelelő csatornákat.

Itt van például az online világ. Ez a blog, vagy a többi, a különböző közösségi profilok. Igen, online is dolgozom. Találkozhatsz velem elég sűrűn és több oldalon.

Mivel azonban mindig is vágyam volt az országot is bejárni, csodás vidékeit megismerni, és mert szeretek előadni:), az ismeretterjesztésre az online mellett kihasználom az offline lehetőségeket is. Mert ráébredtem egy szép őszi napon egy akkor tartott előadást követően, hogy ezeket – a hivatásomat és régi vágyamat – össze tudom kapcsolni. Ráadásul így tanítok és tanulok is:)

Az alábbi kis videó egy ilyen út alkalmával, egy ismeretterjesztő előadás után készült.

Kalandosan, a tervezett csatlakozást lekésve jutottam le Tamásiba, ahol csodás kis közönség előtt tartottam egy rövid előadást (részletek másutt, hamarosan, de az előzményeket már korábban megírtam, elolvashatod).  A visszafelé úton Siófokon, a budapesti csatlakozásig rendelkezésre álló időben nagy késztetést éreztem arra, hogy egy rövid videóban bejelentkezzek.

Ennek oka az volt, hogy a nagyon tartalmas napokat (szakdolgozatok bírálása, dolgozatok íratása és javítása, órák tartása, másutt is ismeretterjesztő előadás, annak szervezése…) követően ezen a hazafelé tartó úton már volt időm egy nagyobb utazásra is hangolódni.

De akkor előbb nézzük meg ezt a kis videót!

Szenvedélyeim.

A hivatásom és a DXN kávé.

Egyikről sem kell lemondanom. Egyszerűen csak tudni kell jól menedzselni a feladatokat. Helyt állni az oktatásban, kutatásban, megtenni minden tőlem telhetőt.Igyekszem “többet letenni az asztalra”, mint amit várnak tőlem – szerencsére nem is esik nehezemre.  Így a DXN kínálta lehetőségekkel is élhetek, amikor annak van itt az ideje. 

Ha a kávé a szenvedélyed, miért ne lehetne az a DXN kávé? 

Miért ne hangolhatnád össze te is életed egyéb területeivel,

hogy még több csodában lehessen részed?

Május elsején elrepülök Malajziába, egy, a DXN által szervezett útra, aminek a keretei közt végre teljesül egy régi vágyam: ellátogathatok a farmra, ahol a DXN kávékban található csodálatos pecsétviaszgomba terem… És még sok minden más….

Mert a DXN-nel, a DXN kávéival ez is lehetséges… Itt olvashatsz erről. 

 

Úgy érzed, több van benned?

Úgy érzed, vannak még tartalékaid?

Alapvetően jól osztod be az idődet és szívesen kipróbálnád magad valami új dologban is?

Kattints ide!

 

 

 

 

 

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!